Het team van Restaurant du Lac de Cherapont is verheugd u haar
Jachtmenu’s 2024
Alle menu’s kosten € 49,50 of € 59,50 met bordje kaas van de boerderij en bio brood
De volgende menu’s worden geserveerd van vrijdagavond tot en met zondagmiddag.
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is reserveren noodzakelijk.
Als u niet geïnteresseerd bent in het menu, kunt u de gerechten individueel proeven tegen de prijs van het menu.
Oktober 2024
Van vrijdag 4 oktober tot en met zondag 13 oktober
Het kleine voorgerecht
Hertenfilet op tweewijzen, versnipperd en gegrild met vanilleboter,
Gelei van rode bessen en rode biet, seizoensgroenten
Het bevroren tussengerecht
Aardappelwafel en gegrilde eendblokjes, kwarteleitjes,
Slagroom met eekhoorntjesbrood en knapperige groenten
Peperkoek en sinaasappel geglazuurd dessert
Van vrijdag 18 oktober tot en met zondag 27 oktober
Het kleine voorgerecht
Hazenravioli, Pruimensap-emulsie,
Krokante mokka en gerookte zwarte radijs
Het bevroren tussengerecht
De vereniging van hert en gekonfijte venkel,
Geklaard perensap en zijn begeleidingen
Amandel-Yoghurt-ijs, Mandarijngel,
Cuberdon-crumble
November 2024
Van vrijdag 1st tot en met zondag 10 november
Het kleine voorgerecht
Djong Hert tartaar, witlofgranita met citrusvruchten,
Pompoenchips
Het bevroren tussengerecht
De combinatie “Land-Zee”.
Marcassin en honingschorseneer vergezeld van geroosterde Sint-Jacobsschelpn met morellen kersen
De wereld van viooltjes, vlierbessen en tonkavanille
Van vrijdag 15 tot en met zondag 24 november
Foie Gras-menu
Het kleine voorgerecht
Gekarameliseerde appel-éclair, inzet van verse Foie Gras en romige Port
Het bevroren tussengerecht
Hertenkalf in een korst, Café Chocolat espuma,
Foie Gras en geglazuurde wortelen
De variatie van chocolade