Het team van Restaurant du Lac de Cherapont is verheugd u haar
Jachtmenu’s 2023
Alle menu’s kosten € 45,00 of € 55,00 met velouté en kazen *
De volgende menu’s worden geserveerd van vrijdagavond tot en met zondagmiddag.
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is reserveren noodzakelijk.
Als u niet geïnteresseerd bent in het menu, kunt u de gerechten individueel proeven tegen de prijs van het menu.
Oktober 2023
Van vrijdag 6 oktober tot en met zondag 15 oktober
Het kleine voorafje
Kwartel millefeuille op mijn manier, gesneden met verse kruiden,
Bieten Karamel
“De vergeten velouté”*
Het bevroren tussengerecht
Hertenzadel, ravioli van cantharellen,
Geroosterde ananas en artisjok van Jeruzalem
Pralinekoekje en kastanje-ijs
Of
Het bord met lokale kazen en zijn grijze brood *
Van vrijdag 20 oktober tot en met zondag 29 oktober
Het kleine voorafje
Tartaar van reekalf, pittig sparrensap,
Krokante pijnboompitten en kwarteleitjes
“De vergeten velouté” *
Het bevroren tussengerecht
Het duo van Duif en Fazant, cacaokorst,
Schorseneer in twee kookbeurten
De variatie rondom Abrikoos
Of
Het bord met lokale kazen en zijn grijze brood*
November 2023
Van vrijdag 3 november tot en met zondag 12 november
Foie Gras-menu
Het kleine voorafje
Foie Gras Quenelles met Mandarijn
Huisgemaakte Piccolo met gedroogd fruit en druiven, Apple of Love-stijl
“De vergeten velouté” *
Het bevroren tussengerecht
De kroon van Hinde in slowcooking,
Variaties van rode kool en Foie Gras-saus
Pistachedessert, pindakoekje en speculooscoulis
Of
Het bord met lokale kazen en zijn grijze brood*
Van vrijdag 17 november tot en met zondag 26 november
Het kleine voorafje
Taartje van eekhoorntjesbrood, mousse van gerookte eend
en mirabelpruimen
“De vergeten velouté” *
Het bevroren tussengerecht
Cannelloni van Marcassin met walnoten,
Chocolade/hazelnoot paneermeel,
Zoete saus met bittere smaken
Crème brulée van butternut,
Peperkoekmousse en stukjes pecannoot
Of
Het bord met lokale kazen en zijn grijze brood*