Lac de Cherapont

Jachtmenu’s

Het team van Restaurant du Lac de Cherapont is verheugd u haar

Jachtmenu’s 2023

Alle menu’s kosten € 45,00 of € 55,00 met velouté en kazen *

De volgende menu’s worden geserveerd van vrijdagavond tot en met zondagmiddag.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is reserveren noodzakelijk.

Als u niet geïnteresseerd bent in het menu, kunt u de gerechten individueel proeven tegen de prijs van het menu.

Oktober 2023

Van vrijdag 6 oktober tot en met zondag 15 oktober

Het kleine voorafje

Kwartel millefeuille op mijn manier, gesneden met verse kruiden,
Bieten Karamel

“De vergeten velouté”*

Het bevroren tussengerecht

Hertenzadel, ravioli van cantharellen,
Geroosterde ananas en artisjok van Jeruzalem

Pralinekoekje en kastanje-ijs
Of
Het bord met lokale kazen en zijn grijze brood *

Van vrijdag 20 oktober tot en met zondag 29 oktober

Het kleine voorafje

Tartaar van reekalf, pittig sparrensap,
Krokante pijnboompitten en kwarteleitjes

“De vergeten velouté” *

Het bevroren tussengerecht

Het duo van Duif en Fazant, cacaokorst,
Schorseneer in twee kookbeurten

De variatie rondom Abrikoos
Of
Het bord met lokale kazen en zijn grijze brood*

November 2023

Van vrijdag 3 november tot en met zondag 12 november

Foie Gras-menu

Het kleine voorafje

Foie Gras Quenelles met Mandarijn
Huisgemaakte Piccolo met gedroogd fruit en druiven, Apple of Love-stijl

“De vergeten velouté” *

Het bevroren tussengerecht

De kroon van Hinde in slowcooking,
Variaties van rode kool en Foie Gras-saus

Pistachedessert, pindakoekje en speculooscoulis
Of
Het bord met lokale kazen en zijn grijze brood*

Van vrijdag 17 november tot en met zondag 26 november

Het kleine voorafje

Taartje van eekhoorntjesbrood, mousse van gerookte eend
en mirabelpruimen

“De vergeten velouté” *

Het bevroren tussengerecht

Cannelloni van Marcassin met walnoten,
Chocolade/hazelnoot paneermeel,
Zoete saus met bittere smaken

Crème brulée van butternut,
Peperkoekmousse en stukjes pecannoot
Of
Het bord met lokale kazen en zijn grijze brood*