Lac de Cherapont

Jachtmenu’s

Het team van Restaurant du Lac de Cherapont is verheugd u haar

Jachtmenu’s 2024

Alle menu’s kosten € 49,50 of € 59,50 met bordje kaas van de boerderij en bio brood

De volgende menu’s worden geserveerd van vrijdagavond tot en met zondagmiddag.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is reserveren noodzakelijk.

Als u niet geïnteresseerd bent in het menu, kunt u de gerechten individueel proeven tegen de prijs van het menu.

Oktober 2024

Van vrijdag 4 oktober tot en met zondag 13 oktober

Het kleine voorgerecht

Hertenfilet op tweewijzen, versnipperd en gegrild met vanilleboter,
Gelei van rode bessen en rode biet, seizoensgroenten

Het bevroren tussengerecht

Aardappelwafel en gegrilde eendblokjes, kwarteleitjes,
Slagroom met eekhoorntjesbrood en knapperige groenten

Peperkoek en sinaasappel geglazuurd dessert

Van vrijdag 18 oktober tot en met zondag 27 oktober

Het kleine voorgerecht

Hazenravioli, Pruimensap-emulsie,
Krokante mokka en gerookte zwarte radijs

Het bevroren tussengerecht

De vereniging van hert en gekonfijte venkel,
Geklaard perensap en zijn begeleidingen

Amandel-Yoghurt-ijs, Mandarijngel,
Cuberdon-crumble

November 2024

Van vrijdag 1st tot en met zondag 10 november

Het kleine voorgerecht

Djong Hert tartaar, witlofgranita met citrusvruchten,
Pompoenchips

Het bevroren tussengerecht

De combinatie “Land-Zee”.
Marcassin en honingschorseneer vergezeld van geroosterde Sint-Jacobsschelpn met morellen kersen

De wereld van viooltjes, vlierbessen en tonkavanille

Van vrijdag 15 tot en met zondag 24 november

Foie Gras-menu

Het kleine voorgerecht

Gekarameliseerde appel-éclair, inzet van verse Foie Gras en romige Port

Het bevroren tussengerecht

Hertenkalf in een korst, Café Chocolat espuma,
Foie Gras en geglazuurde wortelen

De variatie van chocolade